SI / KU TË BLIHET

Phantom Secure dërgon pajisjen tuaj në çdo pjesë të botës brenda 48 orëve nga momenti i blerjes, duke u lejuar ekzekutivëve të sigurojnë komunikimet e tyre në çdo kohë, pavarësisht vendit ku ndodhen. Për të bërë një porosi të kujdesshme, thjesht plotësoni formularin e mëposhtëm dhe një përfaqësues i Phantom Secure do t'ju kontaktojë brenda 24 orëve. Përndryshe, ekzekutivët të cilët preferojnë një shërbim më personal mund të dërgojnë e-mail në info@phantompgp.eu për të caktuar një takim të fshehtë dhe konfidencial.

FORMULARI I POROSISË

Faleminderit
Kërkesa juaj për porosi është dërguar
Do t'ju kontaktojmë së shpejti
Powered by