PSE PHANTOM SECURE?

PSE TË RREZIKOJMË?

Pse dikush mund t'u lejojë të huajve qasje në informacionin e tyre? Vetëm mundësia që dikush mund të dëgjojë, shikojë ose shtrembërojë ndonjë mesazh të dërguar ose të marrë duhet të jetë një shqetësim për të gjithë.

Kur bëni një telefonatë, operatorët e telefonit, hakerat apo ndonjë person i aftë për të vënë një pajisje dëgjimi në vendin tuaj të zakonshëm të punës, mund të përbëjë një kërcënim. Nëse dërgoni mesazhe dhe email, të gjitha mesazhet tuaja regjistrohen, ruhen, dërgohen në tekst të thjeshtë, kapen lehtësisht - madje edhe pas fshirjes! Me teknologjinë dhe bashkëpunimin e rrjetit, me telefona dhe ofrues të shërbimeve të dyshimta, komunikimet tuaja i nënshtrohen kërcënimeve reale. Me rritjen globale të vjedhjes së të dhënave, bisedat tuaja nëpërmjet mjetet normale të komunikimit nuk janë aspak private. Duke përdorur Phantom Secure ne eleminojmë këto kërcënime.

A NUK ËSHTË KOHA JUAJ?

Korporatat e mëdha dhe agjencitë qeveritare janë në dijeni të rreziqeve të mundshme të shkeljeve të sigurisë kibernetike, për këtë arsye kanë shpenzuar miliona për t'i mbrojtur të dhënat dhe komunikimet e tyre të brendshme. A nuk janë të dhënat tuaja aq të vlefshme sa t'i mbronit gjithashtu? Metoda përmes së cilës komunikojmë në këtë epokë elektronike përbën një pjesë të rëndësishme të jetës sonë personale dhe biznesore. Ajo që themi dhe shkruajmë mund të përdoret kundër nesh ose për të mirën e të tjerëve. Këtu në Phantom Secure kemi vënë në dispozicionin tuaj të njëjtën teknologji që agjencitë qeveritare përdorin për të mbrojtur komunikimin e tyre, kështu që mund të siguroheni se sekretet tuaja ruhen mirë.

Grafiku i detajuar tregon dallimin në mes të rreziqeve të sigurisë që lidhen me format e komunikimit të përdorura zakonisht dhe Shërbimi Privat të Mesazhimit Phantom Secure. Në Phantom Secure sigurojmë mesazhe private dhe të sigurta me kodim të pathyeshëm.

Mbroni sot dhe në të ardhmen atë që është e rëndësishme për ju duke përdorur Phantom Secure.

I BESUAR NË MBARË BOTËN

Besimi është karakteristika më e rëndësishme e shërbimit tonë. Pa të, çdo lloj sigurie është e komprometuar. Bazuar në historinë tonë të dëshmuar 8-vjeçare, ne kemi fituar dhe vazhdojmë të fitojmë, besimin e klientëve tanë anembanë botës.

 • Prioriteti ynë kryesor është që të mbajmë të gjithë informacionin e klientit konfidencial.
 • Nuk ka të dhëna të klientëve në rrjetet tona.
 • Nuk kemi lidhje me entitete të jashtme.
 • Nuk ka palë të treta që kanë ndikim mbi ne.

Ne veprojmë me shumë rrjete që sot konsiderohen të panevojshme në vende të ndryshme prej gjithë botës.

NJË EKSPERIENCË PRIVATE & KONFIDENCIALE

Ne mbrojmë jo vetëm komunikimet tuaja, por edhe identitetin tonë. Shërbimet e tjera nuk mund të ndajnë të njëjtat vlera ose të njëjtën ekspertizë kur bëhet fjalë për komunikimet private. Këto shërbime publike ose të dyshimta mund të përdorin informacionin tuaj për qëllime që nuk ju janë zbuluar. Ne NUK kërkojmë ndonjë informacion personal dhe nuk mbajmë asnjë regjistër të komunikimeve tuaja. Thjesht nuk ka asgjë për këdo që të ketë qasje, duke përfshirë edhe ne.

Prioriteti ynë kryesor është që të mbajmë të gjithë informacionin e klientit konfidencial.

NJË SHËRBIM PRIVAT SI ASNJE

Phantom Secure ofron një shërbim privat të mesazheve si asnjë tjetër, sepse ne marrim masa shtesë për të mbrojtur klientët tanë dhe rrjetet në të cilat ata komunikojnë. Ne NUK komunikojmë haptazi me publikun, që mund të ndodhë me shërbime të tjera të cilat nuk shfaqin asnjë shqetësim. Bazuar në përvojën dhe mendimin tonë profesional, ka RREZIQE SERIOZE që lidhen me komunikimet e hapura pasi ka shumë individë dhe shërbime "armiqësore" që ekzistojnë që mund të dëmtojnë privatësinë tuaj drejtpërdrejt ose tërthorazi. Për këtë arsye ne refuzojmë të hapim shkujdesshëm shërbimin tonë të internetit ose ndonjë shërbim tjetër. Kjo është arsyeja pse të gjithë në botë mbështetet tek ne ndërsa ne mbetemi besnikë ndaj asaj që e bën një shërbim të sigurt: Privatësinë.

Ne e marrim seriozisht biznesin dhe privatësinë tuaj.

LOKACION OFFSHORE

Korporata jonë dhe rrjetet tona private janë të vendosura në det të hapur, në vende që besojnë në privatësi. Phantom Secure, me ndihmën e konsulentëve dhe avokatëve, ka krijuar një kompani që është vërtetë private. Jo vetëm që nuk ka asnjë informacion në rrjetet tona, rrjeti dhe komponentët e biznesit mbrohen edhe përmes strukturës së saj ligjore.

RRJETET OFFSHORE TË PHANTOM SECURE

Në pronësi private, të drejtuar dhe të vendosur në objekte të sigurta të teknologjisë së lartë kundër bombës. Teksa teknologjia ndryshon vazhdimisht, rrjetet tona përditësohen rregullisht me pajisjet më të fundit harduerike dhe softuerike. Shërbimi ynë i koduar plotësisht transmeton mesazhet pa ndonjë rrezik në rrjetin tonë të sigurt të serverëve nga një pajisje dore në tjetrën. Monitorimi 24-orësh i sigurisë do të ndjekë dhe gjurmojë vazhdimisht çdo përpjekje për të thyer sistemin tonë. Ky është përkushtimi ynë ndaj klientëve tanë pasi meritojnë më të mirën.

KODIM I PATHYESHËM
 • Nivel ushtarak plotësisht i pathyeshëm
 • Kombinimi i çelësave PGP 4096 bit dhe AES 256.
 • Pajisje plotësisht e përputhshme me kodimin e pajisjes.
 • Kodimi kryhet në pajisje përpara transmetimit.
 • Vetëm marrësi i synuar mund të pranojë dhe të dekodojë mesazhin tuaj.
 • I pari në klasë dhe i përdorur në mbarë botën.
 • I testuar dhe i dëshmuar në terren.
KOMUNIKIME TË SIGURTA DHE PRIVATE

Konsideroni përfitimet e mëposhtme të shërbimit tonë të mesazheve private, të cilat do t'i mbajnë komunikimet tuaja të sigurta dhe private:

 • Blerja juaj do të jetë krejtësisht anonime.
 • Lidhja dhe pajisja juaj e të dhënave (e dhënë) nuk do të regjistrohet në emrin tuaj.
 • Mesazhet tuaja janë të koduara plotësisht në pajisjen tuaj para se të dërgohen.
 • Mesazhet tuaja do të mbeten plotësisht të koduara në të gjithë transmetimin dhe mund të lexohen vetëm nga marrësi juaj i synuar. Kjo do të thotë se nëse mesazhet do të përgjohen, e vetmja gjë që do të shfaqej do të ishte një "përshëndetje" e thjeshtë dhe qindra shkronja e simbole të zgjedhura në mënyrë të rastësishme.
 • Teknologjia e kodimit e përdorur nga Phantom është e pathyeshme. E njëjta është përdorur nga agjencitë e shumta qeveritare dhe institucionet e mëdha financiare.
 • Ju do të keni qasje në rrjetin tonë të avancuar, i cili është plotësisht i koduar dhe i vendosur në lokacione të shumta në det të hapur.
 • Ju do të keni qasje në ekipin tonë të mbështetjes teknike, të disponueshme 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Phantom Secure punëson punonjës të kualifikuar dhe me përvojë që përditësojnë, operojnë dhe mbajnë rrjetin 24-7.

Për të krijuar një shërbim të sigurt, ne kemi shqyrtuar të gjitha skenarët me rekomandimet e këshilltarëve ligjor, konsulentëve dhe punonjësve tanë me përvojë. Rezultati është një shërbim i dëshmuar dhe efikas.