Phantom Secure J5

Shërbimi më i besuar i komunikimit global që ofron privatësinë reale nëpërmjet një kanali plotësisht të sigurtë komunikimi. Karakteristika të tjera të tilla si remote wipe, lockbox, mesazhe të koduara dhe Phantom Concierge janë të gjitha pjesë e këtij shërbimi ekskluziv që përfshin një telefon të mençur me ekran me prekje Phantom Secure Samsung J5 që është i lehtë dhe i qëndrueshë.

KARAKTERISTIKAT E SHËRBIMIT
 • I besuar në mbarë botën
 • Anonimitet i plotë
 • Komunikim tërësisht privat nga fundi në fund
 • Dërgim i pafund i mesazheve të koduara në çdo vend të botës
 • Lockbox Memo Pad i koduar
 • Funksioni i fshirjes së të dhënave nga distanca
 • Dërgim i mesazheve të koduara Privé
 • Përputhshmëri në dërgimin e mesazheve me pajisjet BB7
 • Siguri KNOX e integruar në harduerin dhe softuerin e pajisjes
 • Mbrojtje kundër dëmtimit
 • Pajisje me konfigurim të veçantë
 • Phantom Concierge

Klikoni këtu për të shkarkuar udhëzimet e përdoruesit

KLIKONI KËTU PËR TË BËRË POROSINË TUAJ

 
KARAKTERISTIKAT E PAJISJES
 • Procesori:
 • Ekrani:
 • Madhësia:
 • Rezolucioni (px):
 • Thellësia e ngjyrës:
 • Pesha dhe dimenzionet:
 • Lartësia:
 • Gjerësia:
 • Thellësia:
 • Pesha:
 • 1.2 GHz
 •  
 • 5.2"
 • 1280 x 720 (HD)
 • 16MP
 •  
 • 145.8mm
 • 72.3mm
 • 8.1mm
 • 158g
 • Ngjyra:
 • Baterisë:
 • Mesazheve:
 • Ne pritje:
 • Memoria:
 • RAM:
 • Brendshme:
 • Jashtë:
 • Ar
 •  
 • deri në 24 o
 • deri në 14 ditë
 •  
 • 2 GB
 • 16 GB
 • deri në 128 GB