Phantom Secure DTek50

Shërbimi më i besuar i komunikimit global që ofron privatësinë reale nëpërmjet një kanali plotësisht të sigurtë komunikimi. Karakteristika të tjera të tilla si remote wipe, lockbox, mesazhe të koduara PS-N dhe Phantom Concierge janë pjesë e këtij shërbimi ekskluziv që përfshin një telefon të mençur me ekran me prekje Phantom Secure Blackberry DTek50 që është i lehtë dhe i qëndrueshëm.

KARAKTERISTIKAT E SHËRBIMIT
 • I besuar në mbarë botën
 • Anonimitet i plotë
 • Komunikim tërësisht privat nga fundi në fund
 • Dërgim i pafund i mesazheve të koduara në çdo vend të botës
 • Lockbox Memo Pad i koduar
 • Dërgim i mesazheve të koduara PS-N
 • Funksioni i fshirjes së të dhënave nga distanca
 • Mbrojtje kundër dëmtimit
 • Pajisje me konfigurim të veçantë
 • Phantom Concierge

KLIKONI KËTU PËR TË BËRË POROSINË TUAJ

 
KARAKTERISTIKAT E PAJISJES
 • Procesori:
 • Ekrani:
 • Madhësia:
 • Rezolucioni (px):
 • Ekrani PPI:
 • Pesha dhe dimenzionet:
 • Lartësia:
 • Gjerësia:
 • Thellësia:
 • Pesha:
 • 4 x 1.5 GHz + 4 x 1.2 GHz
 •  
 • 5.2"
 • 1080 x 1920
 • 424 ppi
 •  
 • 147mm
 • 72.5mm
 • 7.4mm
 • 135g
 • Ngjyra:
 • Baterisë:
 • Mesazheve:
 • Ne pritje:
 • Memoria:
 • RAM:
 • Brendshme:
 • E zezë
 •  
 • deri në 17 o
 • deri në 24 ditë
 •  
 • 3 GB
 • 16 GB