Dërgesa dhe kthimi

POLITIKA E KTHIMIT

Artikulli juaj duhet të jetë në gjendje origjinale të papërdorur për tu kthyer, përveç nëse ka ndonjë defekt prodhimi. Ju duhet ta ktheni artikullin brenda 14 ditëve nga momenti i blerjes.

Para kthimit të paketës, duhet të na kontaktoni përmes info@phantompgp.eu

POLITIKA E DËRGESËS

Ju mund të besoni plotësisht që porosia juaj do të përpunohet me kujdesin maksimal dhe do të dorëzohet në mënyrë të sigurt. Të gjitha porositë dërgohen brenda 48 orëve dhe ne mund të dërgojmë produkte kudo. Përveç kësaj, Phantom Secure ofron një opsion unik "dorëzim në dorë" për ekzekutivët të cilët bëjnë porosi me shumicë. Na kontaktoni tani për më shumë detaje.

PËRCJELLJA E DËRGESËS

Nëse një gjurmues # ofrohet nga transportuesi, ne do ta përditësojmë porosinë tuaj me informacionin për ndjekjen.

POLITIKA E PRIVATËSISË

Politika jonë e privatësisë mbulon mënyrën sesi përdorim informacionin tuaj personal. Ne e marrim SERIOZISHT privatësinë tuaj dhe do të ndërmarrim të gjitha masat për të mbrojtur të dhënat tuaja personale.